Kérjen ajánlatot! SEOTanácsadó Copyright 2013. Telefonszám: +36-30/646-0976

Sikeres vállalkozások

Az információs társadalom, amiben élünk lehetővé tette, hogy minden eddiginél gyorsabban, és egyszerűbben válhassunk sikeresekké. Minden olyan információ rendelkezésünkre áll, ami ahhoz kell, hogy sikereket érjünk el életünkben. A Start Up cégek elterjedése jól mutatja, hogy egy kiváló ötlet, egy jó marketingstratégia, és a potenciális befektetők felkutatása olyan sikereket eredményezhet, mint például a hazánkból indult prezi.

Miben lehetek sikeres?

Ha elég kitartóak, és kreatívak vagyunk, akkor szinte minden egyes piacon, minden egyes tevékenységben lehet találni egy olyan rést, ami köré felépíthetünk egy profitábilis vállalkozást. Szerencsénk van, hiszen az emberek nyitottabbak az újdonságokra, mint valaha. Ha ötletünk egyedi, és valódi értéket teremt a felhasználók számára, biztos vagyok benne, hogy hamar fel fog virágozni. Van egy hobbid, egy kedvenc időtöltésed, esetleg egy olyan témakör, amit jobban ismersz, mint bármelyik barátod? Ha igen, körül is határoltad a piacot, ahol érdemes tovább keresgélned. Gondold végig, mik azok a problémák, amikbe hobbid során belefutottál? Honnan szerzed az információkat, amik ahhoz kellenek, hogy kedvenc témádban elmélyítsd ismereteidet? Ha úgy érzed ezek a csatornák nem teljesek, esetleg lehetne jobban is csinálni, miért ne Te lennél az, aki jobban csinálja?

Mi a közös a sikeres vállalkozásokban?

Az elmúlt évben volt szerencsém olyan emberekkel beszélgetnem, akik rendkívül sikeres vállalkozások alapítói voltak. Köztük volt például Tóth József Péter (Lipóti Pékség), aki nemes egyszerűséggel beszélt arról, hogyan indult el vállalkozói pályáján. Ahogy számos könyvben is le lett írva, az Ő életében is fontos szerepet játszott az, hogy konkrét, világos célokat tűzött ki maga elé jövőjével kapcsolatban, így tettei mindig céljai felé segítették. Sikerét a tevékenységében rejlő egyediségnek, és magas minőségének is köszönheti, mely nélkül nem sikerülhetett volna egy ilyen magas színvonalú cég felépítése.

Hogyan legyek én is egyedi?

Az egyediség nem függ teljesen a kínált szolgáltatásoktól. Ha konkurenciánk is szinte megegyező terméket/szolgáltatást kínál, mint Mi, akkor is kínálhatjuk ezeket a termékeket teljesen eltérő megközelítéssel. A célcsoport megszólítására millió fajta módszer létezik. Ismerjük meg a vevőink igényeit, és szolgáltatásainkat ezen igények kielégítésére kínáljuk. Ha megoldást kínálunk, akkor az eladás is vevői igénnyé válik, így az értékesítés is teljesen új formát ölt.

Hogyan szólítsam meg ügyfeleimet?

Ahhoz, hogy a célközönséget el tudjuk érni, pontosan ismerni kell gondolkodásmódjukat, és igényeiket. Az internet ezt a folyamatot nagymértékben megkönnyíti. A közösségi oldalak elterjedése, a mobileszközökről történő internetelérés a legtöbb korosztály életének részévé vált. Ezáltal pontosan meg lehet határozni, hogy egy cégnek milyen jellegű weboldallal, és milyen egyéb on-line jelenléttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy felkeltse potenciális ügyfeleinek figyelmét.

Ennek a kialakítása, és megvalósítása azonban sok időt és energiát kíván a cégek részéről, és sok helyen egy olyan feladattá válik, ami végül soha nem kerül megvalósításra. Vállalkozásunk segítségével azonban szakavatott emberek veszik kézbe a cégek internetes jelenlétét, így lekerül a teher az ügyfél válláról.

 
Hozzászólások

Még nem szóltak hozzá.

 
Tekintse meg az előző bejegyzést:
Miért kell weboldal egy kezdő vállalkozásnak?

Ha ezt a cikket olvasod jó eséllyel túl vagy életed első vállalkozásának megalapításán. Engedd meg,...

Close