Kérjen ajánlatot! SEOTanácsadó Copyright 2013. Telefonszám: +36-30/646-0976

SEO

SEO!? Keresőoptimalizálás!

A legtöbb internettel rendelkező cég már kapott olyan e-mailt / telefonhívást, amiben szakavatottnak tűnő emberek kínálnak elsöprő Google helyezéseket, minden eddiginél több látogatót, vagy egyszerűen csak keresőoptimalizálást (lehet, hogy Ön is így jutott erre a weblapra? :) )

De vajon mit is jelent ez a szolgáltatás, miért jó Önnek, ha igénybe veszi egy keresőoptimalizálással foglalkozó cég szolgáltatásait?

seo

A legtöbb olyan felhasználó, aki kicsit is konyít az internetezéshez, 95%-ban a Google keresőt használja, ha valaminek utána kell nézni, le kell foglalni, meg kell venni, meg kell rendelni… Lehet, hogy Ön is így van vele? Gondolja végig: hány olyan alkalom volt, amikor a találati lista a 2. vagy későbbi oldalát is felkereste?

(Hagyok egy kis gondolkodási időt…)

Nem sok, igaz? Jómagam, illetve a közeli ismerőseim tekintetében kijelenthetem, hogy a Google keresőt használó felhasználók 98%-a csupán az első oldalon szereplő találatokat nézi meg!

Most álljunk meg egy percre. Gondolja végig, hogy cége illetve weblapja milyen témákra releváns! Írjon le 5 olyan kulcsszót, ami Ön szerint jellemzi vállalkozását. Megvan? Most írja be őket egyesével a Google keresőbe.

Az 5-ből hány esetben szerepelt weboldala az első oldalon?

A legtöbb esetben a válasz 0 és 1 között lesz. :(

Itt jön a képbe a keresőoptimalizálás! Mindenféle technikai maszlag helyett (többszáz oldalra mutató link, meta leírás, SEO…stb.) amit a legtöbb keresőoptimalizálással foglalkozócég használ, amikor az ügyfélnek meg kell magyarázni magát a tevékenységet én csak ennyit mondok:

A keresőoptimalizálás olyan folyamat, aminek a segítségével a weboldala a találati listák élére kerül, a tevékenységével releváns kulcsszavakra.

Ez magában foglal minden olyan tevékenységet, ami ahhoz szükséges, hogy a fenti állítás megvalósuljon.

Érdekli szolgáltatásunk? Vagy csak kérdezni szeretne? Állunk rendelkezésére!
Lépjen velünk kapcsolatba!