Kérjen ajánlatot! SEOTanácsadó Copyright 2013. Telefonszám: +36-30/646-0976

Blog

Az információs társadalom, amiben élünk lehetővé tette, hogy minden eddiginél gyorsabban, és egyszerűbben válhassunk sikeresekké. Minden olyan információ rendelkezésünkre áll, ami ahhoz kell, hogy sikereket érjünk el életünkben. A Start Up cégek elterjedése jól mutatja, hogy egy kiváló ötlet, egy jó marketingstratégia, és a potenciális befektetők felkutatása olyan sikereket eredményezhet, mint például a hazánkból indult prezi.

Miben lehetek sikeres?

Ha elég kitartóak, és kreatívak vagyunk, akkor szinte minden egyes piacon, minden egyes tevékenységben lehet találni egy olyan rést, ami köré felépíthetünk egy profitábilis vállalkozást. Szerencsénk van, hiszen az emberek nyitottabbak az újdonságokra, mint valaha. Ha ötletünk egyedi, és valódi értéket teremt a felhasználók számára, biztos vagyok benne, hogy hamar fel fog virágozni. Van egy hobbid, egy kedvenc időtöltésed, esetleg egy olyan témakör, amit jobban ismersz, mint bármelyik barátod? Ha igen, körül is határoltad a piacot, ahol érdemes tovább keresgélned. Gondold végig, mik azok a problémák, amikbe hobbid során belefutottál? Honnan szerzed az információkat, amik ahhoz kellenek, hogy kedvenc témádban elmélyítsd ismereteidet? Ha úgy érzed ezek a csatornák nem teljesek, esetleg lehetne jobban is csinálni, miért ne Te lennél az, aki jobban csinálja?

Mi a közös a sikeres vállalkozásokban?

Az elmúlt évben volt szerencsém olyan emberekkel beszélgetnem, akik rendkívül sikeres vállalkozások alapítói voltak. Köztük volt például Tóth József Péter (Lipóti Pékség), aki nemes egyszerűséggel beszélt arról, hogyan indult el vállalkozói pályáján. Ahogy számos könyvben is le lett írva, az Ő életében is fontos szerepet játszott az, hogy konkrét, világos célokat tűzött ki maga elé jövőjével kapcsolatban, így tettei mindig céljai felé segítették. Sikerét a tevékenységében rejlő egyediségnek, és magas minőségének is köszönheti, mely nélkül nem sikerülhetett volna egy ilyen magas színvonalú cég felépítése.

Hogyan legyek én is egyedi?

Az egyediség nem függ teljesen a kínált szolgáltatásoktól. Ha konkurenciánk is szinte megegyező terméket/szolgáltatást kínál, mint Mi, akkor is kínálhatjuk ezeket a termékeket teljesen eltérő megközelítéssel. A célcsoport megszólítására millió fajta módszer létezik. Ismerjük meg a vevőink igényeit, és szolgáltatásainkat ezen igények kielégítésére kínáljuk. Ha megoldást kínálunk, akkor az eladás is vevői igénnyé válik, így az értékesítés is teljesen új formát ölt.

Hogyan szólítsam meg ügyfeleimet?

Ahhoz, hogy a célközönséget el tudjuk érni, pontosan ismerni kell gondolkodásmódjukat, és igényeiket. Az internet ezt a folyamatot nagymértékben megkönnyíti. A közösségi oldalak elterjedése, a mobileszközökről történő internetelérés a legtöbb korosztály életének részévé vált. Ezáltal pontosan meg lehet határozni, hogy egy cégnek milyen jellegű weboldallal, és milyen egyéb on-line jelenléttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy felkeltse potenciális ügyfeleinek figyelmét.

Ennek a kialakítása, és megvalósítása azonban sok időt és energiát kíván a cégek részéről, és sok helyen egy olyan feladattá válik, ami végül soha nem kerül megvalósításra. Vállalkozásunk segítségével azonban szakavatott emberek veszik kézbe a cégek internetes jelenlétét, így lekerül a teher az ügyfél válláról.

Ha ezt a cikket olvasod jó eséllyel túl vagy életed első vállalkozásának megalapításán. Engedd meg, hogy ehhez az elsők között gratuláljak.

Most, hogy elkezdted a tevékenységedet valószínű azon töprengesz, hogyan tudasd a Világgal, hogy létezel. Sok vállalkozás elbukik azon, hogy nem tudja, milyen csatornákon képviseltesse magát az üzleti világban. Az, hogy milyen megjelenési módot válasszon, szoros összefüggésben van azzal, hogy milyen piaci szegmens(ek)nek kínálja termékeit, szolgáltatásait. A közösségi média korában rengeteg helyen létrehozhatja profilját, azonban célpiactól függetlenül minden kezdő vállalkozás számára van egy olyan dolog, ami nélkülözhetetlen. Ez pedig egy professzionális weblap, ami szakszerűen bemutatja a céget, és annak tevékenységét.

A mai kor információs tengerében egy weblap önmagában azonban nem elég. Olyan mint egy csepp a tengerben, amire kis eséllyel találnak rá a látogatók, pláne a potenciális ügyfelek. Ahhoz, hogy weboldaladat megtalálják leendő vásárlóid, fel kell építeni köré egy olyan internetes közeget, ami lehetővé teszi azt, hogy weboldalad láthatóvá váljon az internet világában.

Induló vállalkozás

Hogyan válhat láthatóvá weboldalad?

Fel kell építeni weboldalad, és ezzel együtt induló vállalkozásod online lábnyomát. Ez segít abban, hogy az olyan nagy keresőrobotok, mint a Google, vagy a Yahoo felfedezzék oldalad, és így a keresési listákban egyre előkelőbb helyet szerezhetsz meg. Ahhoz, hogy ez a lábnyom kiépüljön, ki kell alakítani honlapod egészséges linkprofilját. Ez egy rendkívül fontos momentuma, az oldalad keresőoptimalizálási folyamatának. Célszerű szakemberek segítségét kérni ebben, hiszen avatatlan kezek munkája akár károkat is okozhat ebben a nem egyszerű folyamatban.

Miben tudok én a segítségedre lenni?

Egy kezdő vállalkozás forrásai sokszor végesek. Az árbevétel még csak csordogál, minden forintnak megvan a helye. Ezt tiszteletben tartva az induló vállalkozások számára speciális, pénztárcakímélő csomagokat állítottam össze, melyek komplex módon lefednek minden olyan szolgáltatást, ami ahhoz kell, hogy egy kezdő vállalkozás láthatóvá váljon az interneten.

 • Reszponzív weboldal (max. 6 aloldal)
 • Google Analytics regisztráció
 • Google Webmaster regisztráció
 • 15 oldalra mutató link kiépítése
 • Ár: 49.900 Ft (Bruttó)

 


 • Reszponzív weboldal (max. 15 aloldal)
 • Google Analytics regisztráció
 • Google Webmaster regisztráció
 • 65 oldalra mutató link kiépítése
 • Facebook, Twitter, Google+ regisztráció elkészítése
 • Regisztráció a Google helyek szolgáltatásba
 • 2 kulcsszóra történő optimalizálás
 • Ár: 84.900 Ft (Bruttó)


 • Reszponzív weboldal (max. 25 aloldal)
 • Google Analytics regisztráció
 • Google Webmaster regisztráció
 • 140 oldalra mutató link kiépítése
 • Facebook, Twitter, Google+ regisztráció elkészítése
 • Regisztráció a Google helyek szolgáltatásba
 • 4 kulcsszóra történő optimalizálás
 • Logo- és arculattervezés ( weboldal, névjegykártya, fejléces papír)
 • Ár: 125.900 Ft (Bruttó)


Rendkívül sok ember nem tudja, hogyan tehetné produktívabbá napjait. Nekik segítünk most a következő 10 tipp segítségével. Produktívnak lenni annyit tesz, hogy olyan életstílust alakítasz ki, ami lehetővé teszi ezt.

produktív1. Próbáld meg eltávolítani az életedből a gátló dolgokat! Mit is értek ez alatt? Csökkentsd az interneten történő céltalan kalandozások számát, illetve a Facebookon töltött időt! Ezek a tevékenységek időt és energiát vesznek el Tőled, ami meggátol abban, hogy hasznos dolgokkal töltsd a szabadidőd!

2. Minden este lefekvés előtt készíts egy listát a másnap esedékes feladataidról. Állíts fel jól körülhatárolt és kis célokat. Ezeket könnyebb teljesíteni, ezáltal sikerélményben részesülsz. Például: Ahelyett, hogy leakarsz futni 40  km-t, úgy, hogy még a 3 sem megy tűzd ki célul, hogy lefutsz 2 km-t. Majd legközelebb 3-at és így tovább. A maratoni távot nem feltétlen sikerül előzetes edzés nélkül egyből teljesíteni, viszont a kisebb táv lehetővé teszi, hogy sikerként tekints a kis feladatra, ugyanakkor el tudod helyezni a napirendedben, hiszen be tudod lőni, hogy mennyi időre van szükséged hozzá.

3. Mindig a legnehezebb és legösszetettebb feladattal kezdj! Ne feledd, minden reggel ébredés után a legtisztább az elménk, így ilyenkor a legkönnyebb egy esetleges problémát megoldani. Használd ezt ki!

4. Dolgozz kis szakaszokban, ahelyett, hogy órákig fel sem kelsz a munka elől. Ha azt hiszed, hogy sok időd van, minden feladattal hosszú ideig fogsz foglalkozni. Valójában ezeknek a hosszú ciklusoknak csak néhány órája igazán produktív. Figyeld meg, hogy mikor tudsz a leghatékonyabban dolgozni, és próbáld meg arra az időtartamra időzíteni tennivalóidat.

5. Unalmas feladatok során hallgass zenét, hogy jobban stimuláld az agyad.

6. Oszd fel a munkáidat aszerint, hogy mennyi energiára van szükséged hozzá. Amikor teli vagy energiával, dolgozz azokon a feladataidon, amik rendkívül sok odafigyelést igényelnek. Amikor kezdesz fáradni, térj át azokra, amiket kisebb odafigyeléssel is abszolválni tudsz.

7. Lebegjen a szemed előtt a produktív életstílus minden előnye. Ez segít abban, hogy elvégezd a számodra fontos feladatokat, és motivált maradj!

8. Ne elemezd vagy tervezd túl a dolgokat. Nem a tervezésre kell a hangsúlyt fektetni. Csak kezdj el dolgozni! Ez segít abban, hogy ne kezdj el kifogásokat gyártani magadnak, a feladataid ellen. Nézd meg, hogy az általad hatékonynak gondolt emberek hogyan osztják be idejüket. Tanulj tőlük, és próbáld meg ezeket a technikákat beépíteni hétköznapjaidba.

9. Étkezz megfelelő ételeket, és mozogj rendszeresen. A munkához energiára van szükséged, így ha több energiád van, több dolgot tudsz megtenni. Az egészséges életmód nem csupán a testedet tartja karban, hanem az elmédet is.

10. Aludj eleget! Az alvás segít, hogy a nap folyamán ért ingereket maradék nélkül fel tudd dolgozni. Aludj annyit, hogy mindig kipihentnek érezd magadat.